Community guide

Met deze gids kunt u de meest pittoreske wandelpaden rondom de Rottemeren verkennen. Of u nu op zoek bent naar een rustige wandeling langs het meer of een avontuurlijke tocht door de nabijgelegen bossen, deze gids helpt u op weg.

Ideale omstandigheden


Beste tijd van de dag
Overdag

Voorgestelde leeftijd
Alle leeftijden

Beste weersomstandigheden
Alle weersomstandighedenBudget
Tussen 0 en 0 euro

66 x Beleefd
190 x Bewaard
Geschatte tijdsduur: 1 dag

Voor het laatst bewerkt op: 07-08-2023 18:34

De Rotte-route

Begin uw wandeling met de Rotte-route. Dit pad loopt direct langs de Rotte en biedt een spectaculair zicht op het water en de omringende natuur. Met een beetje geluk kunt u verschillende soorten vogels en zelfs enkele otters spotten.

Het Lage Bergse Bos

Na de Rotte-route, gaat u verder met uw wandeling richting het Lage Bergse Bos. Dit gebied is rijk aan flora en fauna en vormt een perfecte plek voor natuurliefhebbers. Houd uw ogen open voor de diverse vogelsoorten en reeën die in dit bos leven.

Het Hoge Bergse Bos

Vanuit het Lage Bergse Bos kunt u de wandeling voortzetten naar het Hoge Bergse Bos. In dit bos kunt u genieten van de rust en de natuurlijke schoonheid van het gebied. De paden zijn goed onderhouden en bieden een prettige wandelervaring. Vergeet niet om uw verrekijker mee te nemen, omdat het gebied rijk is aan vogels.

De Molenviergang-route

Uw avontuur eindigt met De Molenviergang-route. Dit pad leidt u langs vier prachtige historische windmolens en biedt een prachtig uitzicht op de omgeving. Het is een gemakkelijke wandeling die geschikt is voor alle leeftijden, en is een perfecte afsluiter van uw dag in de natuur.

De wereld ontdekken doe je niet vanuit dit scherm. Durf te experimenteren, leer iets nieuws, probeer, faal en speel. Neem de volgende stap om actief iets te doen met je interesses.