Community guide

In deze gids leer je hoe je heerlijke wafels maakt voor het ontbijt in het weekend. Van het kiezen van de juiste ingrediënten tot het bakken van de wafels, we hebben het allemaal gedekt.

Ideale omstandigheden


Beste tijd van de dag
Ochtend

Voorgestelde leeftijd
Alle leeftijden

Beste weersomstandigheden
Elk WeerBudget
Tussen 0 en 10 euro

78 x Beleefd
202 x Bewaard
Geschatte tijdsduur: 1 dag

Voor het laatst bewerkt op: 08-08-2023 13:41

Ingrediënten verzamelen

Begin met het verzamelen van alle benodigde ingrediënten. Je hebt bloem, suiker, bakpoeder, zout, eieren, melk en boter nodig. Je kunt ook vanillesuiker of kaneel toevoegen voor extra smaak.

Het beslag maken

Meng in een grote kom de bloem, suiker, bakpoeder en zout. In een andere kom klop je de eieren, melk en gesmolten boter. Voeg het eimengsel toe aan de droge ingrediënten en meng tot een glad beslag.

De wafels bakken

Verwarm je wafelijzer voor en vet het lichtjes in. Schep het beslag in het midden van het ijzer, sluit het deksel en bak tot de wafels goudbruin zijn. Serveer onmiddellijk met je favoriete toppings.

Toppings toevoegen

Top je wafels af met je favoriete ingrediënten. Dit kan vers fruit, yoghurt, siroop of zelfs ijs zijn. De mogelijkheden zijn eindeloos!

De wereld ontdekken doe je niet vanuit dit scherm. Durf te experimenteren, leer iets nieuws, probeer, faal en speel. Neem de volgende stap om actief iets te doen met je interesses.