Community guide

Met deze gids leert u alles wat u moet weten over de Gouda markt. Van de beste kraampjes om te winkelen, tot waar te eten, deze gids heeft het allemaal.

Ideale omstandigheden


Beste tijd van de dag
Overdag

Voorgestelde leeftijd
Alle leeftijden

Beste weersomstandigheden
Droog WeerBudget
Tussen 0 en 20 euro

67 x Beleefd
191 x Bewaard
Geschatte tijdsduur: 1 dag

Voor het laatst bewerkt op: 03-08-2023 19:43

Introductie tot de Markt van Gouda

De Markt in Gouda, gelegen op het plein voor het historische stadhuis, is een levendige ontmoetingsplek waar lokale handelaren en ambachtslieden hun waar aanbieden. Van verse producten tot handgemaakte sieraden, er is voor elk wat wils.

Winkel Tips

Wanneer u de Markt bezoekt, vergeet dan niet om naar de lokale kaas en de antiek-en curiosamarkt te kijken. Deze kraampjes zijn een ware traktatie voor zowel foodies als geschiedenisliefhebbers. Zorg ervoor dat je vroeg aankomt om de beste deals te scoren!

Eten en Drinken

Tijdens uw bezoek aan de Markt in Gouda, vergeet dan niet om te genieten van een heerlijke maaltijd in een van de vele restaurants rondom het plein. Of je nu zin hebt in een hartige maaltijd, een zoete traktatie of een verfrissend drankje, er is iets voor alle smaakpapillen.

Rondleiding door de Stad

Aan het einde van uw marktbezoek, neem wat tijd om de rest van Gouda te verkennen. De stad heeft een rijk historisch erfgoed en een prachtige architectuur. Mis de Sint-Janskerk en het Gouda Museum niet!

De wereld ontdekken doe je niet vanuit dit scherm. Durf te experimenteren, leer iets nieuws, probeer, faal en speel. Neem de volgende stap om actief iets te doen met je interesses.