Community guide

Met deze gids kunnen lezers hun huis opknappen in slechts 10 minuten. We bespreken snelle en eenvoudige decoratietips die een groot effect hebben.

Ideale omstandigheden


Beste tijd van de dag
Anytime

Voorgestelde leeftijd
Alle leeftijden

Beste weersomstandigheden
IndoorBudget
Tussen 0 en 0 euro

69 x Beleefd
193 x Bewaard
Geschatte tijdsduur: 10 minuten

Voor het laatst bewerkt op: 15-02-2022 22:43

Herpositioneer Je Meubilair

Een van de snelste manieren om een ruimte te transformeren, is door je meubels te herpositioneren. Denk aan het verschuiven van je bank, het draaien van je eettafel of het verplaatsen van een kast naar een nieuwe hoek. Experimenteer met verschillende opstellingen om te zien wat het beste werkt.

Voeg Kleur Toe Met Accessoires

Kleurrijke accessoires zoals kussens, vazen of kunstwerken kunnen een ruimte echt tot leven brengen. Probeer overeenkomende kleuren te vinden die bij uw bestaande decor passen, of kies voor contrasterende kleuren om een statement te maken.

Organiseer Je Boekenplanken

Een opgeruimde boekenplank kan een groot verschil maken in hoe een ruimte eruitziet en aanvoelt. Probeer uw boeken te organiseren op kleur, grootte of thema om een georganiseerd en samenhangend gevoel te creëren.

Voeg Groen Toe

Planten kunnen een ruimte opfleuren en een frisse, natuurlijke sfeer geven. Als je niet zeker weet welke planten je moet kiezen, begin dan met laag onderhoud opties zoals vetplanten of luchtplanten. Je kunt ook kunstplanten gebruiken als je geen groene vingers hebt.

De wereld ontdekken doe je niet vanuit dit scherm. Durf te experimenteren, leer iets nieuws, probeer, faal en speel. Neem de volgende stap om actief iets te doen met je interesses.