Community guide

Met deze gids leer je hoe je een effectieve meditatiesessie van 10 minuten kunt hebben. Het belangrijkste is om geduldig met jezelf te zijn en te onthouden dat meditatie een vaardigheid is die tijd kost om te ontwikkelen.

Ideale omstandigheden


Beste tijd van de dag
Elk moment van de dag

Voorgestelde leeftijd
Alle leeftijden

Beste weersomstandigheden
Elk WeerBudget
Tussen 0 en 0 euro

51 x Beleefd
175 x Bewaard
Geschatte tijdsduur: 10 minuten

Voor het laatst bewerkt op: 04-08-2023 18:43

Voorbereiding op Meditatie

Begin met het kiezen van een rustige en comfortabele plek waar je niet gestoord zult worden. Zorg ervoor dat je telefoon op stil staat en dat je comfortabele kleding draagt. Ga zitten in een comfortabele houding, hetzij op een stoel, hetzij op een meditatiekussen.

Meditatie Proces

Sluit je ogen en begin je te concentreren op je ademhaling. Probeer je aandacht te richten op het gevoel van de lucht die je neus binnenkomt en verlaat. Als je merkt dat je gedachten afdwalen, breng dan zachtjes je aandacht terug naar je ademhaling.

Afsluiting van de Meditatie

Na 10 minuten, breng je je aandacht langzaam terug naar je lichaam en de ruimte om je heen. Beweeg je vingers en tenen, rek je uit en open je ogen. Neem een moment om te reflecteren op de ervaring voordat je doorgaat met je dag.

De wereld ontdekken doe je niet vanuit dit scherm. Durf te experimenteren, leer iets nieuws, probeer, faal en speel. Neem de volgende stap om actief iets te doen met je interesses.