Community guide

Deze gids neemt je mee op een ontdekkingstocht in en rond de Reeuwijkse Plassen. Of je nu een natuurliefhebber bent, fervent watersporter of gewoon een dagje uit wilt, deze gids heeft het allemaal.

Ideale omstandigheden


Beste tijd van de dag
Overdag

Voorgestelde leeftijd
Alle leeftijden

Beste weersomstandigheden
Droog WeerBudget
Tussen 0 en 0 euro

64 x Beleefd
188 x Bewaard
Geschatte tijdsduur: 1 dag

Voor het laatst bewerkt op: 03-08-2023 18:43

Fiets- en wandelroutes

Start je dag met een ontspannende fietstocht of wandeling rond de plassen. Er zijn verschillende routes beschikbaar, variërend in afstand en moeilijkheidsgraad. De routes nemen je mee door het prachtige Groene Hart en langs de oevers van de plassen.

Watersporten

Als je in voor wat actie bent, probeer dan eens een van de vele watersporten die op de plassen worden aangeboden. Of je nu wilt zeilen, roeien, kanoën of zelfs windsurfen, er is voor ieder wat wils .

Natuur en wildlife

De Reeuwijkse Plassen zijn een waar paradijs voor natuurliefhebbers. Neem de tijd om de diversiteit aan flora en fauna te ontdekken, van vogels zoals de aalscholver en de purperreiger tot de zeldzame kamsalamander.

Eten en drinken

Sluit je dag af bij een van de vele restaurants en cafés in de omgeving. Van een gezellige lunch in een waterkant café tot een heerlijk diner met uitzicht op de plassen, er zijn tal van opties om uit te kiezen.

De wereld ontdekken doe je niet vanuit dit scherm. Durf te experimenteren, leer iets nieuws, probeer, faal en speel. Neem de volgende stap om actief iets te doen met je interesses.